PowerStuff 80,109 Misson War Wideo ;)
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
PowerStuff 80,109 Misson War Wideo ;)
Nasıl Olsa Fazla Oyuna Girdiğiniz Yok (Hiç Girdiginiz Yokta Neyse)Olurya Form'a Söyle Bir Bakarım Dersiniz Diye Buraya Koyuyorum
Askerligim 11 Kasımda Başlıyor Ve Yavaş Yavaş Oyunla Bağlarımı Koparmadan Bir Kaç Dakikalık Calışma ile Bir Hatıra Video'su Hazırladım.
Gönül İsterdiki StreetFighTR Guild Namberileri İle Olsun Ama Olmadı . Olsun Gene Bizi Unutanları Unutmadık İcimde Bi Yerlerde Hâla Yeriniz Var.
(2 Kişi Oyunu Bıraktı Diye Bırakanlar İcinde Geçerli)
Neyse Fazla Uzatmadan Video'mu Paylaşayım Sizinle Geçirdiğim Her Bir Saat Her Bir Dakika Her Bir Saniye İçin Ayrı Ayrı Teşekkürler Ederim
ILucretia-PowerStuff-MrsZeyna
https://www.youtube.com/watch?v=gf24N_MNnqs 720P HD Olarak İzlemenizde Fayda Var :)
Askerligim 11 Kasımda Başlıyor Ve Yavaş Yavaş Oyunla Bağlarımı Koparmadan Bir Kaç Dakikalık Calışma ile Bir Hatıra Video'su Hazırladım.
Gönül İsterdiki StreetFighTR Guild Namberileri İle Olsun Ama Olmadı . Olsun Gene Bizi Unutanları Unutmadık İcimde Bi Yerlerde Hâla Yeriniz Var.
(2 Kişi Oyunu Bıraktı Diye Bırakanlar İcinde Geçerli)
Neyse Fazla Uzatmadan Video'mu Paylaşayım Sizinle Geçirdiğim Her Bir Saat Her Bir Dakika Her Bir Saniye İçin Ayrı Ayrı Teşekkürler Ederim
ILucretia-PowerStuff-MrsZeyna
https://www.youtube.com/watch?v=gf24N_MNnqs 720P HD Olarak İzlemenizde Fayda Var :)
StyleByJc- Praetor of Tolerance
Geri: PowerStuff 80,109 Misson War Wideo ;)
Harika olduğunu biliyorum aynı tg.yer alıyoruz :)) oyunu bırakmadığımıda gördün sadece başka çardayım askere uğurlama yapıcam :))) unutmam o kadar hayırsız değilim unutanlarda sağolsun.........
JULİET- Fedailer
Geri: PowerStuff 80,109 Misson War Wideo ;)
109 savaşının altını üstüne getiriyorsun Apo, zaten bringerde oldun, tebrikler. Daha güzel skorlara.
Videoyuda güzel hazırlamışsın bu arada :)
Videoyuda güzel hazırlamışsın bu arada :)
claire- Praetor of Tolerance
1 sayfadaki 1 sayfası