Cabal da Yönetici Olsaydınız?
+4
KittaRa
TeHL1KeL1
(GA)Seventy
JULİET
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Cabal da Yönetici Olsaydınız?
Hepimiz zevkle ve severek oynamaktayız bu oyunu ama belli zamanlarda sıkıcı gelebiliyor.Siz bir yönetici olsaydınız oyunu daha renkli bir hale getirmek için neler yapardınız?
Fikirlerimizi ve düşündüklerimizi yazalım belki birilerinin kulağına gider de oyun daha renkli bir hal alır ne dersiniz.....
Fikirlerimizi ve düşündüklerimizi yazalım belki birilerinin kulağına gider de oyun daha renkli bir hal alır ne dersiniz.....
JULİET- Fedailer
Geri: Cabal da Yönetici Olsaydınız?
sanki birisine laf atma var
şaka bi yana ch 24 olayını hiç sevmiyorum Knightta o olay çok güzel mesela bence.
şaka bi yana ch 24 olayını hiç sevmiyorum Knightta o olay çok güzel mesela bence.
Bence oyun zaten zevkli üst üste gelen ve gelcek patchlerdede belli zaten.Tek yapmaları gereken insanların keriz yerine koymasınlar (hacke ve hilecilere)yeterli önlemi alsınlar yeter.
TeHL1KeL1- Praetor
walla warplar bedawa olsun yeter :D :D :D
KittaRa- Praetor
Daha zevkli bi hale gelmesi icin rekabeti arttirirdim :) daha cok yarisma , daha cok heyecan :) pvp duskunu oldugumu butun jupiter server'I biliyodur asagi yukari zaten :D. Cabala guven konusununa gelirsek , insanlar yonetime ulasimin cok zor oldugunu zannediyo halbuki deil ama zor olmadigini bilen bir kisi bile ulasilmaz olduunu zannetmiyor deil. Ben olsam ilk bu kurucu , oyuncu ayrimini en aza indirirdim oyunculari simartmadan :D
ßen olsam Ozellige Gore Pre Yapmayi saglardim ornegin --%20 Skill Exp %5 Drop Rate %50 Exp %10 W.Exp Gigi Kendimize Pre olusturma olanagi saglardim Ayrica Pk mod lu Bir map olustururdum (Knight online Cz Gibi )
DevilHunTR- Beginner
Drop rateleri arttirsam %90 i mutlu olurdu .. yeterli olurdu yani
Bladeramca- Praetor
Balıkcılık, madencilik gibi meslekler eklenerek süper turnuvalar gelistirilebilir.
Wow gibi??
Wow gibi??
MayDayJr- Praetor
1 sayfadaki 1 sayfası