StreetFighTr
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi

2 posters

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi Empty DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi

Mesaj tarafından (GA)Seventy C.tesi Tem. 31, 2010 1:02 pm

Anlatım:
Sizin hızlı bitirmeniz ve kolayca öğrenmeniz için şablon hazırladım.Umarım yardımı olur.İlk olarak hazırladığım bir şablonla başlıyacağım.Bunun üzerine bir anlatım olucak.

İlk olarak şablon:

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi Simplemap

İçeriye girdiğinizde karşınıza bir yaratık çıkacak.Onu kesmelisiniz.

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 22397813

Kesikten sonra ana platforma gidin ve gördüğünüz taş a tıklayarak yaratıkları çıkarın ve kesin.Kestikden sonra Bplatformuna gidin.(Keserken bazen B platformu hızlı açılıyor ona dikkat edin)

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 88051329

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 11271839

B platformuna gittikten sonra elinde çekiç,tornavida artık ne tutuyorsa o zombileri kesin (2-3 tane kestikten sonra taşa tıklamakta fayda var açıldımı diye).

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 20246706

Taş a tıklayıp görevi aldıktan sonra Ana platforma giderek orada Death Soldier den 3-5 tane kesin ve D platformu açılacaktır.

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 58764212

D platformuna gittikden sonra bu sefer b1f ve b2f de sıkça gördüğümüz zombileri kesin elinde çekiç tornavida tutanları değil (Yani erkek olanları değil)l.(Resimde dalgınlıktan unuttuğum için erkek zombileri kestim ve zaman kaybı meydana geldi.3-5 tane kesdikden sonra taş ı kontrol ediniz.Görevi alın ve C platformunun kristalini kırın.

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 44141756

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 26599266

C platformunun kapısını kırdıkdan sonra içlerinde bulunan "Disappeared Jewelia" kesip içinden çıkan "jewelia's necklace" alıp önünüzdeki taşla konuşun.A platformunda bulunan ilk boss umuz çıkmış olucaktır.

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 78478005

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 77272752

İlk boss umuzu kestikden sonra yanımızda duran taş a görevi verip son boss un çıkması için gerekli püf noktalarını uygulamaya çalışıcağız.Bu son boss umuzu çıkarmanın kolay bir yolu var harfiyen uyarsanız kısa sürede bitirebilirsiniz.

D platformuna giderek orda bulunan
"Swordsmen Ghost" ları kesiyoruz.

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 57897816

Kestikden sonra;

C platformuna giderek orda bulunan
"Archer Ghost" ları kesiyoruz.

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 45157576

Kestikden sonra;

B platformuna giderek orda bulunan
"Fighter Ghost" ları kesiyoruz.(Ben yine dalğınlağa yenik düşerek "Swordsmen Ghost"ları kesip baya bir zaman kaybettim sonra yaptığım hatanın farkına varamadım ve Ana platformda bulunan yaratıkları kesmek zorunda kaldım.Siz o hataya düşmeyin arkadaşlar.)

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 22402112

Kestikden sonra;

Warning yazısını görüceksiniz ve son boss umuz çıkmış olucak.

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 67342714

Son boss umuzuda kestikden sonra içinden çıkan "Nazabrum's Core" yi alın.Aldıkdan sonra Başlangıç Noktasına dönerek orda bulunan taş a tıklarayak dungeon u biterebilirsiniz.

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 31767750

Dungeon u saniyeler kala bitirmemin sebebi B platformunda yanlış mob u keserek beklemektir arkadaşlar.Siz yazdığım maddelere uyarsanız 7-8 dakika kala bitirebilirsiniz.Umarım faydası dokunur baya uğraştım
Not:Ek olarak hard'da bitirmek isteyen arkadaşlar yanına Sp-Amp vs... pot alarak bitirebilirler.

Heliak'a teşekkürler alıntıdır.

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi 448660
(GA)Seventy
(GA)Seventy
Admin
Admin

https://trstreet.yetkin-forum.com

DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi Empty Geri: DX Dungeon Catacomb Frost Rehberi

Mesaj tarafından TeHL1KeL1 C.tesi Ağus. 07, 2010 12:05 pm

Çok iyi anlatmış denedim ve bitirdim yalnız dikkat edilmesi gereken bişe var
ilk bosu kestikten sonra yanındaki taşa görevi vermeyi unutmayın sonra son bosu çıkarmak için kesmeniz gereken mobları aramyın benim gibi :)
TeHL1KeL1
TeHL1KeL1
Praetor
Praetor

- Similar topics